Divizia Nationala - in constructie....
  • sheriff tiraspol
  • Dacia Chisinau
  • fc zimbru chisinau
  • Zaria balti
  • Dinamo Auto Tiraspol
  • Milsami Orhei
  • Speranta Nisporeni
  • Petrocub-Hincesti
  • academia chisinau
  • Saxan Ceadir Lunga
  • Ungheni
Player Information - Ion Burlacu
Picture of Ion Burlacu
Nationality: Moldova, Republic of Moldova, Republic of
Birthday 03. Februarie 1995
Height: 177 cm
Weight: 74 kg
Jersey Number: 3
Player Position: Mijlocas

Primul antrenorAnatolie Timbur

Cariera

2005-2011 FC Zimbru Chişinău (Divizia Naţională copii şi juniori)

2011-2012 FC Academia Chişinău (Divizia Naţională) 3 meciuri (40 minute)

2012-2013 FC Academia Chișinău (Divizia Naţională)

Palmares

2006-2007 Loc 2 în Campionatul Moldovei printre juniori, Divizia Naţională (FC Zimbru Chișinău)

2007 Loc 3 în turneul International ,,Zaporojie\'\' Ucraina (FC Zimbru Chișinău)

2008 Loc 2 în turneul international ,,Belogorie\'\' Russia ((FC Zimbru Chișinău)

2009 Loc 2 în turneul international ,,Belogorie\'\' Russia ((FC Zimbru Chișinău)

2009-2010 Loc 1 în Campionatul Moldovei printre juniori, Divizia Naţională (FC Zimbru Chișinău)

2010 Loc 3 in turneul international de Juniori a selectionatelor U-15 Pskov, Russia (Naționala Moldovei U-15)

2010-2011 Loc 1 în Campionatul Moldovei printre juniori, Divizia Naţională (FC Zimbru Chișinău)

2011 Loc 2 în turneul international U-17 Cupa FMF (Naționala Moldovei U-17) 

Personal statistics

Season Competition Team Played Start roster in out Goluri  Rosii  Autogol  Galbene  Rosii p-u 2 galbene  Penalti Ratat  Penalty ratat (SP)  Penalty relizat (SP) 
2016-17 DN Zaria 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
2013-14 DN Academia 23 18 5 5 1 0 0 7 0 0 0 0
2012-13 DN Academia 7 1 6 0 0 0 0 0 0 0 0 0
2011-12 DN Academia 4 0 3 0 0 1 0 0 0 0 0 0
Total 35 20 14 5
Career Total 60 39 20 15 1 1 0 8 0 0 0 0