Divizia Nationala - in constructie....
 • sheriff tiraspol
 • Dacia Chisinau
 • fc zimbru chisinau
 • Zaria balti
 • Dinamo Auto Tiraspol
 • Milsami Orhei
 • Speranta Nisporeni
 • Petrocub-Hincesti
 • academia chisinau
 • Saxan Ceadir Lunga
 • Ungheni

Rassulov : "Finala cupei - unul din cele mai grele dar si frumoase meciuri din cariera"

Denis Rassulov: La Milsami am ajuns din intimplare


Denis Rassulov: "La Milsami am ajuns din intimplare"

Denis Rassulov

Va prezentam spre atentie un interviu integral acordat de Denis Rassulov, jucator al echipei Milsami Orhei, pentru site-ul oficial al echipei vulturilor.

Născut la 2 ianuarie 1990 în orașul Tiraspol într-o familie de învățători, Denis , a început să practice fotbalul de la vîrsta de 7 ani în incinta Stadionului Orășenesc din localitate. A început cariera de fotbalist la Sheriff Tiraspol, a mai jucat pentru așa echipe ca Rapid Ghidighici, Iskra-Stal şi F.C. Ursidos. În Divizia Națională a prins 36 de partide dintre care 24 le-a jucat pentru Milsami astfel ajungînd la 2839 minute în teren şi cu un gol la activ. A fost convocat şi la Selecționata Moldovei U-21.

Denis cum ai ajuns să joci la Milsami?

Sincer vorbind întîmplător am ajuns la Milsami. După ce am plecat de la Rapid Ghidighici, 3 luni nu am mai jucat fotbal din cauza că foaia de transfer mi-a fost reținută de conducerea clubului. După perioada în care am stat fără echipă, prietenul meu Istrati Sergiu a venit cu propunerea să merg la F.C. Ursidos. Pe atunci echipa era în formare şi avea să evolueze în Divizia A. După un sezon Ursidos a fuzionat cu Milsami şi astfel am ajuns aici.

Ce meci în care ai evoluat ţi s-a memorat?

Pe parcursul carierii am avut multe meciuri care mi s-au întipărit în memorie. Meciul din finala Cupei Moldovei Orange a fost unul din cele mai grele şi frumoase partide în care am evoluat. Dar înafară de acest meci mi-a plăcut partida din ¼ de finală cu Olimpia Bălţi, cînd eram conduși cu 1-0 şi în minutul 90 am repus mingea în joc din aut care a ricoșat de la doi jucători adverși şi a intrat în poartă. Acest gol ne-a adus în prelungiri după care am învins cu 2-1.

Ce părere ai despre fanii din Orhei?

Fanii echipei noastre sunt un fenomen adevărat. Vreau să le mulțumesc fanilor şi oamenilor simpli care susțin meci de meci echipa F.C. Milsami, noi ieșim în teren pentru agesti oameni şi suntem bucuroși să vedem şi să auzim cum ne susțin. Fără ei ne-ar fi mai greu să jucăm şi aş spune că așa fan club ca la Orhei nu are nici o echipă din Moldova.

Denis Rassulov

Obiectivele puse în sezonul 2011/2012 s-au realizat?

În principiu obiectivele aş spune că s-au realizat, locul patru în campionat, am cîştigat Cupa Moldovei, mergem în Europa League. Se poate şi mai mult dar în continuare vom munci dublu ca să realizăm şi alte performanţe.

Ce aștepți de la noul sezon fotbalistic?

Cele mai importante obiective pentru mine sunt cît mai puține accidentări şi cît mai mult să progresez. Şi sigur cît mai multe cîştiguri pentru echipa la care evoluez şi nu în ultimul rînd să ocupăm un loc medaliat care să ne ducă în Cupele Europene.

Cum ţi-ai petrecut vacanţa?

Primele zile din vacanţă le-am petrecut alături de familie cărora le lipsea atenția mea pe parcursul sezonului. Cîteva zile de neuitat le-am petrecut pe malurile Mării Negre în orașul erou Odessa alături de iubita mea. Vacanţa a fost minunată însă aş dori mai multe zile de odihnă după un sezon încărcat.

sursa: milsami.md