Divizia Nationala - in constructie....
 • sheriff tiraspol
 • Dacia Chisinau
 • fc zimbru chisinau
 • Zaria balti
 • Dinamo Auto Tiraspol
 • Milsami Orhei
 • Speranta Nisporeni
 • Petrocub-Hincesti
 • academia chisinau
 • Saxan Ceadir Lunga
 • Ungheni

Divizianationala.com partener cu Miss DN 2011-2012

Miss Divizia Nationala 2011-2012


Miss Divizia Nationala 2011-2012

miss-dn-2011Stimati utilizatori, a inceput cea de-a doua editie a proiectului Miss Divizia Nationala. Portalul divizianationala.com si in acest an va fi partener al proiectului.

Reamintim ca in prima editie, invingatoare a devenit reprezentanta echipei FC Costuleni - Dorina Bagrinovski.

In aceasta editie, in proiect vor participa 12 fete, care au trecut preselectia preliminara. Deci va prezentam lista participantelor la concursul Miss Divizia Nationala 2011-2012.

Site-ul oficial al proiectului: missdivizianationala.com

Echipa Miss Descriere
Academia UTM Miss Academia UTM Chisinau Doina Pascarenco Academia UTM Chişinău va fi reprezentată de Doina Pascarenco din Chişinău, în vârstă de 20 de ani. În primul sezon, Academia a fost reprezentată de Galina Goncearova.
Dacia Miss Dacia Chisinau Marina Marina, 19 ani, va reprezenta Dacia Chişinău
FC Costuleni Miss FC Costuleni Adriana Zbigli FC Costuleni, câştigătoarea Proiectului în prima ediţie, va fi reprezentată de Adriana Zbigli din Chişinău, în vârstă de 21 de ani, din Chişinău. Adriana va avea o misiunea grea în această ediţie, de a apăra titlul cucerit de Dorina Bagrinovski în prima ediţie.
FC Tiraspol Miss FC Tiraspol Nadia Lapicova FC Tiraspol este al doilea club care refuză participarea la Proiect, însă, identic Olimpiei, suporterii de la “GBR” nu au renunţat la gândul de a fi prezenţi în concurs, astfel, Nadia Lapicova, din Tiraspol, 21 de ani, va fi reprezentanta lor. Nadia, 21 de ani, 178 cm înălţime şi 63 kg are tri-dimensiunile: 93-60-90. Precedenta reprezentantă a FC Tiraspol a fost Olga Coşovan.
Iskra Stal Miss Iskra-Stal Ribnita Marina Vazdoaga Iskra-Stal Râbniţa va fi reprezentată de Marina Vâzdoagă, 19 ani, din Chişinău. Blondă, cu o înălţime de 168 cm, 49 kg, Marina are tri-dimensiunile de 87-62-90. Marina reprezintă “oţelarii”, după ce anul trecut a facut-o Valentina Gârleanu.
Milsami Miss Milsami Orhei Svetlana Karas Milsami Orhei va fi reprezentată de Svetlana Karas, 23 de ani, din Orhei. Cu o înălţime de 168 cm şi 53 de kg, cu tri-dimensiunile 84-65-95, Sveta a fost aleasă MISS Milsami 2011, după ce a acumulat majoritatea de voturi din finala de şase candidate. Precedenta MISS Milsami a fost Angela Creţu, care s-a clasat în TOP 5 a “MDN” 2010-2011, din 14 participante!
Nistru Miss Nistru Otaci Paulina Bodrug Nistru Otaci va fi reprezentată de Paulina Bodrug, în vârstă de 19 ani din Chişinău. Născută la Ungheni, Paulina are o înălţime de 173 cm şi greutatea de 53 kg. În prima ediţie, Nistru a fost reprezentată de Elena Calancea.
Olimpia Miss Olimpia Balti Svetlana Colesevscaia Olimpia Bălţi nu va participa la Proiect, însă o vor face suporterii din Bălţi, “UOB”, care au delegat-o pe Svetlana Coleşevscaia, din Bălţi. În vârstă de 21 de ani, Sveta va fi prima participant din Bălţi în concurs, după ce anul trecut Olimpia a refuzat participarea. Cu o înălţime de 173 cm şi o greutate de 55 kg, Sveta se încadrează bine şi la tri-dimensiuni: 85-66-90.
Rapid Miss Rapid Ghidighici Evelina Scutelnic Rapid Ghidighici va fi reprezentată de tânăra Evelina Scutelnic, 19 ani, 175 cm înălţime, 62 kg, din Ghidighici. Evelina are tri-dimensiunile 89-65-90. Precedesoarea sa a fost Angela Albu.
Sfintul Gheorghe Miss Sfintul Gheorghe Suruceni Mihaela Grădinari Mihaela Grădinari este noua MISS FC Sfântul Gheorghe Suruceni, după ce a fost aleasă cea mai frumoasă fană a “sfinţilor” pentru anul 2011, de către formaţia “vişiniilor”.
Sheriff Miss Sheriff Tiraspol Anastasia Saenko Sheriff Tiraspol va fi reprezentată de tânăra Anastasia Saenko, 16 ani, din Tiraspol. Nastea, care a câştigat MISS Sheriff, are o înălţime de 169 cm, greutate de 50 kg. Tri-dimensiunile:  86-56-89. Precedenta reprezentantă a fost Victoria Prepeliţă, care a ocupat locul de A doua vice-miss.
Zimbru Miss Zimbru Chisinau Alina Zotea Zimbru Chişinău va fi reprezentată de Alina Zotea, 24 de ani, din Chişinău. Cu o înălţime de 178 cm, greutate de 64 kg şi tri-dimensiunile de 90-65-90, Alina se numără printre cele mai de succes modeluri din Moldova. Precedenta reprezentantă a Zimbrului a fost MISS Zimbru 2010, Gabriela Diaconu, care s-a clasat pe onoranta poziţie de de Vice-MISS DN.

©: divizianationala.com