Divizia Nationala - in constructie....
 • sheriff tiraspol
 • Dacia Chisinau
 • fc zimbru chisinau
 • Zaria balti
 • Dinamo Auto Tiraspol
 • Milsami Orhei
 • Speranta Nisporeni
 • Petrocub-Hincesti
 • academia chisinau
 • Saxan Ceadir Lunga
 • Ungheni

Razboi deschis pentru Europa. FMF decide

Rahatul fotbalului autohton iese la iveala. Lupta directa dintre Olimpia si Milsami pentru un loc in Europa League chiar inaintea meciului direct


Rahatul fotbalului autohton iese la iveala. Lupta directa dintre Olimpia si Milsami pentru un loc in Europa League chiar inaintea meciului direct

cineehotulScandal de proportii in Divizia Nationala. Bomba cu ceas, care a facut tic-tac de-a lungul sezonului in sfirsit a explodat. Razboi deschis intre Olimpia Balti si Milsami Orhei.. si cu siguranta in acest razboi nu sunt inclusi doar personajele in cauza.

Prima grenada a fost lansata de patronul clubului Olimpia Balti, Serghei Chiseliov care a trimis la FMF o cerinta in care acuza clubul de fotbal Milsami Orhei in coruptie alaturi de directorul de competitii al FMF, Petru Soltanici. Chiseliov cere excluderea lui Soltanici din toate activitatile fotbalistice si in special din functia pe care o detine mentionind ca acesta a pierdut orice credibilitate printre membrii comitetului. In mesajul sau Chiseliov se adreseaza cu tonuri imperative dindu-le celor de la Federatia de fotbal un ragaz de o saptamina. "Ne adresam catre Dumnul Pavel Cebanu, si rugam sa ne raspunda in limitele unei saptamini daca domnul Soltanici a luat sau nu mita de la reprezentantii Milsami. Dorim sa se deschida o ancheta interna in care sa se analizeze acest caz si Soltanici sa fie exclus din toate activitatile fotbalistice. Prin decizia sa domnul Cebanu va da de inteles ca nu are nici o legatura cu jocurile murdare ale lui Soltanici."

Ultima fraza a lui Chiseliov este cea mai cruciala. Practic presedintele Olimpiei da de inteles ca in cazul in care Soltanici nu va fi inlaturat, Pavel Cebanu va fi considerat complice la cazurile de coruptie sus mentionate.

La rindul sau Milsami nu s-a lasat mult asteptata pentru a raspunde. Pe siteul oficial al echipei a aparut o rugaminte de a-l exclude pe Serghei Chiseliov din cadrul Comitetului Executiv. Milsami se adreseaza "cu rugămintea de a analiza în cadrul Comitetului Executiv FMF aceste ieșiri calomnioase ale lui Serghei Chisiliov și a-l sancționa pe presedintele Olimpiei conform regulamentului internațional și al statutului FMF pentru defaimare și acțiuni îndreptate împotriva fotbalului." Adresarea continue cu "FC Milsami roagă insistent, în calitate de membru afiliat FMF, ca Serghei Chiseliov să fie exclus din toate structurile FMF, inclusiv din Comitetul Executiv FMF."

Iata asa, murdaria fotbalului nostru iese la suprafata... si e foarte interesant ca aceste scandaluri apar chiar inaintea meciurilor importante. In cazul acesta chiar inaintea meciului direct dintre Milsami si Olimpia care se va disputa in etapa urmatoare si care poate decide soarta unui loc in Europa League. Iar asta nu inseamna nimic altceva decit bani bunisori din partea UEFA. Acum se asteapta reactia FMF.